رئیس اتحادیه نان سنتی گفت: از سال ۱۳۹۸ تاکنون نرخ نان با وجود افزایش هزینه های تولید از جمله آب، برق، گاز، خمیرمایه، کرایه حمل و نقل، دستمزد کارگر، حق مسکن، بیمه و نظایر آنها تغییری نکرده است و سوال اینجاست که ...
نانواییها به دلیل رفتوآمد همیشگی مردم و صف کشیدن برای خرید نان، یکی از اماکن پرخطر از نظر انتقال کرونا محسوب میشوند. بنابراین هنگام مراجعه به نانوایی باید یکسری نکات بهداشتی را رعایت کرد تا از کووید-۱۹ در امان ...
رئیس اتحادیه نانوایان کاشمر گفت: به رغم اینکه نان سفید ظاهر خوبی دارد ولی کیفیت ندارد، اما نان با آرد کامل سبوسدار با وجود اینکه ظاهر ندارد اما از کیفیت بهتری برخوردار است.
نایبرئیس اتاق اصناف ایران معتقد است که عدم افزایش قیمت رسمی نان، واحدهای نانوایی را به سمت گرانفروشی سوق داده است. وی ضمن تایید نرخهای متفاوت نان در تهران ابراز کرد که جرائم و بازرسیهای فعلی جوابگوی جلوگیری ...
مدیر باشگاه هواداران نان کامل با تاکید بر اینکه بیمهری به موضوع نان باعث سقوط کیفیت و فرار نانوایان ماهر میشود، گفت: ۴۰ سال پیش ۴۰ درصد نانها در کشور سنگک و ۱۰ درصد مابقی آنها لواش بود ولی امروز این عدد معکوس ...
در شرایطی که قیمت نان طی هفتههای گذشته مجدداً و بدون داشتن مجوز افزایش یافته است، رئیس اتحادیه نانوایان سنتی اظهار کرد که این اتفاق نیفتاده و اگر قیمت نان افزایش یابد، غیرقانونی است.
کارشناس تغذیه مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: یکی از عادتهای غذایی بسیار شایع در میان مردم و به ویژه افرادی که تحت رژیم لاغری هستند، حذف مواد نشاستهای به خصوص نان و برنج از برنامه غذایی است.
مدیرکل فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: سبوس هایی که برای پخت نانهای سبوسدار در نانوایی ها استفاه می شود از نظر بهداشتی به هیچوجه مورد تائید وزارت بهداشت نیست.
با اینکه هنوز ابلاغیه دولتی برای افزایش قیمت نان صادر نشده، بعضی نانوایی ها با ترفندهای مخصوص، مثل مجبور کردن متقاضیان برای خرید نان کنجدی، فیتیله قیمتها را بالا کشیده اند.
دبیر سندیکای خمیر مایه ایران استفاده از جوش شیرین در تهیه نان مصرفی مردم را یک تقلب دانست و گفت: اکنون بیش از 50 درصد نان های سنتی در کشور با جوش شیرین تهیه می شود.